Referanser

Aas Mekaniske Verksted

Aas Mekaniske Verksted

Vi har vært ansvarlig for montering av sanitærsystemer på Aas Mekaniske sine prosjekter i mange år. I tillegg har vi vært med på flere andre systemer med gode resultater. På de 2 siste nybygg har vi vært ansvarlig for Sanitær,Fuel oil ,lub oil , brann/spyle og Cooling Water System. Knirkefritt samarbeid har sikret god kvalitet på både levering og service.
Myklebust Verft

Myklebust Verft

Myklebust Verft er en god kunde for Helland Rør, der vi har vært involvert i deres prosjekt. Vi har levert systemer som Compressed Air, Fuel Oil,Lub Oil ,FW Cooling,SW Cooling,HP Cleaning og Hydraulikk System på fastprisavtaler.
Vard Aukra

Vard Aukra

Vard Aukra er en forholdsvis ny kunde for Helland Rør, men vi har vært involvert i deres siste prosjekter. Vi har levert systemer som Compressed Air, Watermist, Fuel Oil, FW Cooling og Central Heating på fastprisavtaler.
Vard Langsten

Vard Langsten

Vi har gode relasjoner til Vard Langsten, og har vært involvert i en stor del av deres prosjekter. Vi har levert systemer som Sanitær, Compressed Air, Hi-Fog, Watermist, Hydraulikk, Lub Oil, Fuel Oil, FW Cooling og SW Cooling på fastprisavtaler.
Vard Søviknes

Vard Søviknes

Sammen med Vard Søviknes har vi sørget for mange vellykkede prosjekter. Vi har levert systemer som Sanitær, Compressed Air, Hi-Fog, Watermist, Hydraulikk, Lub Oil, Fuel Oil, FW Cooling og SW Cooling på fastprisavtaler.